Spring naar inhoud

Voetverzorging

Elk seizoen vraagt om zijn eigen voetbehandeling. Foot4foot zorgt dat uw voeten klaar zijn voor elk seizoen.

Herfst

De herfsttijd is het ideale moment om eventuele voetproblemen aan te pakken, dus als je voetschimmel, schimmelnagels of kloven in je hielen hebt, kun je nu aan de slag! Je hoeft je geen zorgen meer te maken over je uiterlijk want iedereen loopt nu in dichte schoenen, dus haal al je nagellak eraf en laat ze eraf en ga aan de slag met je schimmelnagels!

Onafhankelijk van welk middel je gebruikt om je schimmelnagel aan te pakken, wat echt heel erg belangrijk is, is dat je consequent bent! Je zult iedere dag moeten smeren/lakken met het schimmel bestrijdend middel om de schimmel aan te pakken. Ook is het een langdurige kwestie. Het kan 8 tot 12 maanden duren voordat de schimmel helemaal uit je nagel is verdwenen (denk aan de sporen!) en dat is bij een ‘gewone’ nagelgroei. Groeien jouw nagels langzamer? Dan zal je er meer tijd voor uit mogen trekken. En dan moet je niet vergeten om ook je schoenen en je sokken aan te pakken. Anders blijf je jezelf steeds her-besmetten.

Verzorgingsproducten
Ik maak gebruik van diverse crèmes, van Puur Vera. Deze zijn ook te koop in de praktijk.

Voeten en sport
Voor sporters is het ook belangrijk dat de voeten goed verzorgd worden. Niet alleen bij voetbal en hardlopen, maar bij vrijwel alle sporten worden uw voeten extra belast. Om blessures te voorkomen is het van belang dat uw voeten in goede conditie zijn en dat u de juiste sportschoen draagt.

Als u vaak sport, ontdekt u direct het verschil na een behandeling bij de pedicure. Zijn de voeten in perfecte conditie dan bent u als sporter daardoor sneller, wendbaarder en uiteindelijk succesvoller. Wie wil winnen, moet onderaan beginnen.