Spring naar inhoud

Voetverzorging

Elk seizoen vraagt om zijn eigen voetbehandeling. Foot4foot zorgt dat uw voeten klaar zijn voor elk seizoen.

Lente

Het is weer lente! Nu de voeten nog!

In het voorjaar verdienen uw voeten weer wat extra aandacht. De voeten zijn minimaal een seizoen helemaal ingepakt geweest.  Het dragen van open schoenen komt langzaam weer in zicht. Het is dan wel zo prettig als de voeten er weer fris en verzorgd uitzien. Gun uw voeten een flinke opknapbeurt bij de pedicure of ga zelf aan de slag met bijvoorbeeld een voetenbadje, puimsteen, scrub en een verzorgende voetcrème. Het voorjaar is ook geschikt om de nagels weer een kleurtje te geven. Dit kan met een gewone nagellak (vergeet de basecoat niet!) of met een gellak. Zie voor meer informatie over nagellak onder het kopje behandelingen.

Verzorgingsproducten
Ik maak gebruik van diverse crèmes, van Puur Vera. Deze zijn ook te koop in de praktijk.

Voeten en sport
Voor sporters is het ook belangrijk dat de voeten goed verzorgd worden. Niet alleen bij voetbal en hardlopen, maar bij vrijwel alle sporten worden uw voeten extra belast. Om blessures te voorkomen is het van belang dat uw voeten in goede conditie zijn en dat u de juiste sportschoen draagt.

Als u vaak sport, ontdekt u direct het verschil na een behandeling bij de pedicure. Zijn de voeten in perfecte conditie dan bent u als sporter daardoor sneller, wendbaarder en uiteindelijk succesvoller. Wie wil winnen, moet onderaan beginnen.