Spring naar inhoud

Voetverzorging

Elk seizoen vraagt om zijn eigen voetbehandeling. Foot4foot zorgt dat uw voeten klaar zijn voor elk seizoen.

Zomer

Het is zomer! Tijd voor open schoenen!

Verzorg uw voeten goed, zodat ze kunnen stralen in de open schoenen. Deze tijd is het ook heerlijk om op blote voeten te lopen. Maar let op. In warme, vochtige ruimtes zijn ook schimmels en is de kans dat je voeten besmet worden groter. Doe dan bijvoorbeeld slippers aan.

Vergeet de voeten niet in te smeren als de zon volop schijnt. Ook is het weer tijd om de nagels een kleurtje te geven. Dit kan met een gewone nagellak (vergeet de basecoat niet!) of met een gellak. Zie voor meer informatie over nagellak onder het kopje behandelingen.

Verzorgingsproducten
Ik maak gebruik van diverse crèmes, van Puur Vera. Deze zijn ook te koop in de praktijk.

Voeten en sport
Voor sporters is het ook belangrijk dat de voeten goed verzorgd worden. Niet alleen bij voetbal en hardlopen, maar bij vrijwel alle sporten worden uw voeten extra belast. Om blessures te voorkomen is het van belang dat uw voeten in goede conditie zijn en dat u de juiste sportschoen draagt.

Als u vaak sport, ontdekt u direct het verschil na een behandeling bij de pedicure. Zijn de voeten in perfecte conditie dan bent u als sporter daardoor sneller, wendbaarder en uiteindelijk succesvoller. Wie wil winnen, moet onderaan beginnen.