Spring naar inhoud

Cosmetische voetverzorging

Cosmetische voetverzorging verzorgt, ontspant en verwent uw voeten. Vaak worden onze voeten vergeten bij de verzorging van ons uiterlijk. Als u bedenkt hoeveel kilometers u dagelijks loopt en dat u uw voeten daarbij nodig heeft, dan begrijpt u dat uw voeten betere zorg verdienen! Anders dan bij de complete voetverzorging is dat bij cosmetische voeten aan strandvoetverzorging geen problemen, zoals eelt, een likdoorn e.d. worden aangepakt. Het gaat puur om het genieten! Natuurlijk kunt u een combinatie van deze behandelingen krijgen.

De cosmetische voetverzorging bestaat uit:

Bij de cosmetische voetverzorging maak ik gebruik van de producten van Strictly Pure. Deze producten zijn gemaakt op natuurlijke basis.

De huid van de voeten en het onderbeen worden door middel van eerst een scrub, vervolgens een masker en daarna een uitgebreide massage van dode huidcellen ontdaan en verzorgd. Afsluitend wordt de huid van een lotion voorzien, zodat de poriën van de huid zich sluiten en de verzorgende ingrediënten hun werkzaamheid lange tijd behouden.

Een heerlijke ontspannende behandeling van voeten en onderbenen, die prima te combineren is met uw "gewone" pedicure behandeling.

Strictly Pure