Spring naar inhoud

Nagelreparatie

Schimmelnagels, gedeeltelijk ontbrekende, gescheurde, kapotte of beschadigde nagels kunnen gerepareerd en gecorrigeerd worden met gel. Een gelnagel op je teen is anders dan op je vingers. Op je teen is het niet direct bedoeld als verfraaiïng, maar om een probleem te verhelpen of te verbergen. Deze kunstnagel heeft dan ook de normale lengte en dikte, en is net zo flexibel als het origineel. U kunt deze nagel na reparatie eventueel ook lakken.

nagelreparatie

Als er zich geen problemen voordoen (drukpunten, loslaten of speciale ziekten), groeit de gel met de gezonde nagel uit. De tijdsduur van de behandeling met de gel tot er weer een gezonde nagel is gegroeid, is afhankelijk van in welke staat de teennagel verkeerd. Gemiddeld kan dit wel tien tot twaalf maanden.

 

Hoe ga ik te werk?
Het te corrigeren gedeelte van de teennagels wordt eerst zo dun mogelijk gefraisd of weg gefraisd. Daarna wordt een eerste laagje Magnetic pedi construction gel op de nagel aangebracht. Vervolgens wordt de gel onder een UV lamp in circa twee minuten uitgehard.  Hierna volgt een tweede en misschien een derde laag, zodat de nagel stevig en egaal is. Naar wens kan er een glimmende lak worden aangebracht, een dekkende laag, een French Pedicure of een nagellak.