Spring naar inhoud

Voetverzorging

Elk seizoen vraagt om zijn eigen voetbehandeling. Foot4foot zorgt dat uw voeten klaar zijn voor elk seizoen.

Herfst

Het is herfst! De periode van slippers en open schoenen is weer voorbij. Veel mensen hebben dan de neiging om niet meer naar de voeten om te kijken, omdat ze toch niet te zien zijn. Ze komen dan pas in actie als er pijnklachten optreden. Probeer ook in de herfstperiode je voeten goed te blijven verzorgen om dit te voorkomen. Je kunt dit zelf doen of kom langs voor een complete voetbehandeling. Maak direct een afspraak, dan kunnen je voeten er ook in de herfst weer helemaal tegenaan!

Het is ook de tijd om je nagels van nagellak te ontdoen. Ze kunnen dan even lekker bijkomen. Laat je de nagellak er te lang op zitten, dan kunnen er witte vlekken op de nagels komen. Dit is een schimmel. Dit voorkom je dus door de nagellak er op tijd af te halen.

Verwen je voeten regelmatig met een kortdurend voetenbad en crème ze regelmatig in. Zo voorkom je dat je voeten uitdrogen (de verwarming staat immers weer aan) en dat er kloven ontstaan.

Een goede verzorging kan veel klachten voorkomen!

Verzorgingsproducten
Ik maak gebruik van diverse crèmes van Puur Vera. Deze zijn ook te koop in de praktijk.

Voeten en sport
Voor sporters is het ook belangrijk dat de voeten goed verzorgd worden. Niet alleen bij voetbal en hardlopen, maar bij vrijwel alle sporten worden uw voeten extra belast. Om blessures te voorkomen is het van belang dat uw voeten in goede conditie zijn en dat u de juiste sportschoen draagt.

Als u vaak sport, ontdekt u direct het verschil na een behandeling bij de pedicure. Zijn de voeten in perfecte conditie dan bent u als sporter daardoor sneller, wendbaarder en uiteindelijk succesvoller. Wie wil winnen, moet onderaan beginnen.